dijous, 14 de novembre del 2013

"LA IMMIGRACIÓ, PRESENT I FUTUR. CAP ON ANEM?" PARTICIPO AL DEBAT EL 18 DE NOV, JUNTAMENT AMB LA ROSA BARENYS

El Forum de Debat Social de l'Ateneu Barcelonès i l'associació Impuls a l'Acció Social organitza pel proper dilluns 18 de novembre el debat "La immigració, present i futur. Cap on anem?", en el que intervindré al costat de la Rosa Barenys.



Fòrum de Debat Social a l’Ateneu Barcelonès
c/ de la Canuda, 6 – 08002 Barcelona

Et convidem a la propera sessió del Fòrum de Debat Social que es celebrarà el dilluns 18 de novembre de 18h a 20h a la sala Pompeu Fabra de la segona planta de l’Ateneu.

El tema que tractarem en aquesta sessió serà: La immigració: present i futur. Cap a on anem” a càrrec de Saïd El Kadaoui, psicòleg i escriptor i Rosa Barenys, treballadora social.

El Fòrum de Debat Social té com objectiu l’anàlisi dels grans paràmetres de l’Estat del Benestar, de les polítiques socials i la necessària actualització i impuls.
  
Són promotors del Fòrum de Debat Social:
Rosa Barenys, Xavi Camino, Carles Campuzano, Antoni Comin, Rosa Domènech, Esperança Esteve, Joaquim Ferrer, Rosa Maria Ferrer, Rafael Hinojosa, Joaquim Julià, Àngels Nogué, Pablo Peralta de Andrés, Josep Oriol Pujol, Glòria Rubiol, Cristina Rimbau, Mariona Rull, Jordi Sabater, Joan Tatjer i Eduard Vinyamata.
 Novembre 2013 


Clica per obrir document de convocatòria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada